Over mij

Ik ben Wilma Pater, geboren en getogen in Barneveld.  Wie had kunnen bedenken dat ik ooit een eigen bedrijf zou starten?

Het begon met mijn grote hobby: barbecueën! Daar begon ik me steeds meer in te verdiepen. Aangezien ik een echte Barneveldse ben, wilde ik natuurlijk wel een kippetje kunnen grillen op de BBQ. Aangezien ik graag voor een dubbeltje op de eerste rang zit, ben ik op zoek gegaan naar een mooi en goed spit. Het lukte me echter maar niet om de juiste kwaliteit rotisserie te vinden. Alle rotisserie’s die ik probeerde waren gedoemd te mislukken of zo duur dat het plezier in barbecueën je al vergaat. ‘Dat moet toch veel beter en goedkoper kunnen?’, dacht ik. Ik begon te experimenteren en te tekenen en voila: de geboorte van The Spit on Fire was een feit! Het is een Rotisserie die speciaal ontworpen is voor de Kamado, mijn favoriete BBQ. Nu nog iemand vinden die het kan produceren zodat de kwaliteit wel aan mijn eisen voldoet. Ook dat is gelukt en een kippetje grillen op de BBQ is nu appeltje eitje.

Nu is barbecueën toch een beetje een mannending en ik ben een vrouw en dat wil ik weten ook, vandaar The Barbecue Lady! De vrouw die haar mannetje staat achter de BBQ.

Om mijn droom waar te maken heb ik een hoop hulp gekregen, daarvoor wil ik iedereen bedanken.

Wilma Pater

Met dank aan:

Recepten: Mele Best